Als huidtherapeut help ik je met een mooie en gezonde huid die jou laat stralen.

Hi, ik ben Bente en ik ben eigenaresse van Skinflow

Huidproblemen, zoals acne, rosacea, couperose en huidoneffenheden, kunnen enorm veel invloed hebben op het dagelijks leven. Het kan pijnlijk zijn, zorgen voor schaamte en je onzeker maken, waardoor jij niet lekker in je vel zit. Als huidtherapeut wil ik bijdragen aan een mooie en gezonde huid om jou te laten stralen. Het geeft mij veel voldoening wanneer ik zie dat cliënten hun zelfvertrouwen herwinnen.

Ik wilde altijd al iets betekenen voor anderen met huidproblemen en daarom heb ik de opleidingen Allround schoonheidsspecialiste en Huidtherapie gevolgd. Door mijn achtergrond en ervaring kan ik jou persoonlijk advies geven en de juiste behandeling bieden. Skinflow is aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici en bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten, waardoor de kwaliteit van de zorg wordt gewaarborgd.

Ik wilde altijd al iets betekenen voor anderen met huidproblemen …

Iedereen is anders en elke huid is anders en daarom vind ik het belangrijk om goed te luisteren naar jouw huidwensen. Op basis hiervan en de huidanalyse die ik maak, geef ik eerlijk en persoonlijk advies. Door het gratis eerste consult kan ik jou en je huid leren kennen, zodat ik een behandeling op maat kan samenstellen. Zo weet je zeker dat jij de juiste behandeling krijgt.

Bij mij ben je welkom op elke leeftijd en met elk huidtype!

Eerlijk & persoonlijk advies voor een behandeling op maat

Plan jouw afspraak

Als huidtherapeut help ik jou je zelfvertrouwen te herwinnen

Mijn missie

Plan afspraak

Neem vrijblijvend contact met me op en plan gratis jouw eerste consult. Tijdens het consult maken we even kennis, bespreken we jouw huidwensen, maak ik een huidanalyse en geef ik persoonlijk advies.

Ik leer jou ook graag kennen