• Huidveroudering 
  • (Acne)littekens
  • Doffe huid
  • Grove huidstructuur
  • Rosacea
  • Hyperpigmentatie

Indicaties

Plan jouw afspraak

Heb je last van een grove huidstructuur, zoals fijne lijntjes, (acne)littekens, slappe huid en grove poriën? Heb je pigmentvlekjes of is je huid beschadigd? Microneedling geeft jouw huid de voedingsstoffen die het nodig heeft om weer te stralen.

Microneedling is een natuurlijke behandeling en stimuleert celvernieuwing om huidveroudering tegen te gaan.

Vanaf 135,-

Microneedling

Met microneedling voed jij je huid met essentiële voedingsstoffen, waardoor jij weer gaat stralen. Bij microneedling wordt gebruikgemaakt van een vibrerende pen die met minuscule naaldjes heel snel in en uit de huid beweegt, zodat de voedingsstoffen diep in je huid komen. Op deze manier worden microkanaaltjes gecreëerd om het herstelproces van de huid te activeren. Het bindweefsel wordt gestimuleerd en collageen en elastine worden op een natuurlijke manier aangemaakt. Collageen zorgt voor meer volume en elastine voor een veerkrachtige huid.

De microneedling behandeling zorgt door middel van celvernieuwing voor een zichtbaar egalere, frissere en stevigere huid.

Microneedling is dé behandeling om huidveroudering tegen te gaan

Wat is microneedling?

Gezondere teint & glowy huid

Minder rimpels & fijne lijntjes

Minder pigmentvlekken

Egalere & stevigere huid

Plan afspraak

Het resultaat

Plan je gratis consult

Na de behandeling breng ik een gezichtsmasker aan. Dit masker verkoelt en kalmeert de huid en zorgt voor een sneller herstel. Ik sluit af met een hydraterend serum en zonnebrandcrème.03. Nazorg

Tijdens de microneedling behandeling maak ik gebruik van een vibrerende pen
die met minuscule naaldjes de intensieve voedingsstoffen diep in je huid brengt. De duur van de behandeling is afhankelijk van jouw indicatie(s).

02. De microneedling behandeling

Microneedling begint met het reinigen van de huid. Met een cleanser maak ik je gezicht schoon en verwijder ik vuil en bepaalde stoffen. Daarna voer ik een dieptereiniging uit om onzuiverheden te verwijderen.

01. Reinigen van de huid

Voordat ik een behandelplan opstel voor microneedling breng ik eerst jouw huid, wensen en verwachtingen in beeld. Iedereen is anders en elke huid is anders en daarom geef ik altijd eerlijk en persoonlijk advies, zodat jij precies weet wat er mogelijk is voor jóuw huid. Hoeveel behandelingen er nodig zijn hangt af van jouw huidindicatie(s), maar na elke behandeling zie je al verbetering.

Hoe verloopt een microneedling behandeling?

- J.D.

Ontzettend kundige en prettige jonge vrouw. Heeft mij erg goed geholpen. Meteen een afspraak voor over zes weken gemaakt! 

"Ontzettend kundige en prettige jonge vrouw"

- M.K.

Fijne professionele en persoonlijke behandeling! Je bent in goede handen bij Skinflow. Fijne producten die echt iets voor de huid doen en Bente geeft goed advies.

"Je bent in goede handen bij Skinflow"

Fantastisch geholpen aan een naar plekje in mijn gezicht. Één behandeling gehad, vrijwel pijnloos. Super tevreden over de behandeling en het advies voor nazorg bij Skinflow. 

- S.K.

"Super tevreden over de behandeling en het advies"

Heerlijk verwenmoment, ontspannen sfeer, goede uitleg en informatie, niet opdringerig. 

- N.B.

"Heerlijk verwenmoment, ontspannen sfeer"

Plan afspraak

165,-

Microneedling gelaat & hals

135,-

Microneedling gelaat

Gratis

Eerste consult 

Dit zijn de tarieven voor een microneedling behandeling en zijn bedoeld als indicatie. Tijdens het eerste consult bespreken we jouw wensen, bekijk ik je huid, geef ik advies en maak ik een behandelplan op maat.


Tarieven

Veelgestelde vragen over microneedling

Iedereen heeft een andere huid en pijngrens, maar over het algemeen wordt een microneedling behandeling ervaren als mild en goed te verdragen. De meeste mensen voelen een licht prikkelend en tintelend gevoel op de huid.

Dit is afhankelijk van jouw zorgverzekeraar en wat voor aanvullende zorgverzekering je hebt. Een microneedling behandeling wordt vaak vergoed wanneer het is bedoeld
om (acne)littekens te behandelen. Om er zeker van te zijn raad ik je aan om contact op te nemen met je zorgverzekeraar.

Een vervolgbehandeling is mogelijk na 4 weken. Gemiddeld zijn er 3 tot 8 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen, maar dit hangt af van jouw indicatie(s). Na elke microneedling behandeling zie je al verbetering.

Na een microneedling behandeling voelt de huid warm aan en kan er wat roodheid ontstaan, maar dit wordt binnen een paar uur al minder. Ook kan de huid wat droog en trekkerig aanvoelen en kunnen er schilfertjes op je gezicht komen. Het is belangrijk dat je de huid goed verzorgt met een hydraterend en herstellend serum en niet aan de schilfertjes komt om littekenvorming te voorkomen.

Is een microneedling behandeling pijnlijk?

Iedereen heeft een andere huid en pijngrens, maar over het algemeen wordt een microneedling behandeling ervaren als mild en goed te verdragen. De meeste mensen voelen een licht prikkelend en tintelend gevoel op de huid.Dit is afhankelijk van jouw zorgverzekeraar en wat voor aanvullende zorgverzekering je hebt. Een microneedling behandeling wordt vaak vergoed wanneer het is bedoeld om (acne)littekens te behandelen. Om er zeker van te zijn raad ik je aan om contact op te nemen met je zorgverzekeraar.2. Wordt een microneedling behandeling vergoed?

Een vervolgbehandeling is mogelijk na 4 weken. Gemiddeld zijn er 3 tot 8 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen, maar dit hangt af van jouw indicatie(s). Na elke microneedling behandeling zie je al verbetering.


3. Wanneer is een vervolgbehandeling mogelijk?

Na een microneedling behandeling voelt de huid warm aan en kan er wat roodheid ontstaan, maar dit wordt binnen een paar uur al minder. Ook kan de huid wat droog en trekkerig aanvoelen en kunnen er schilfertjes op je gezicht komen. Het is belangrijk dat je de huid goed verzorgt met een hydraterend en herstellend serum en niet aan de schilfertjes komt om littekenvorming te voorkomen.4. Waar moet ik op letten na een microneedling behandeling?

Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

Wil jij een microneedling behandeling boeken en/of heb je een vraag?
Neem vrijblijvend contact met me op en ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

Boek jouw microneedling behandeling