Plan jouw afspraak

Je huid krijgt een hoop te verduren; zon, vervuiling, stress, hormonale veranderingen … trakteer jezelf op een facial voor een stralende en frisse huid.

Als huidtherapeut bied ik verschillende facials aan voor elk huidtype. Van dieptereiniging, exfoliëren, masker, tot aan skinbooster. Na een facial is jouw huid gereinigd, gehydrateerd én beschermd.

Vanaf 40,-

Facials

Heb je last van een doffe huid, heb je het gevoel dat je huid wat onrustig is en voelt het uit balans? Een facial behandeling is altijd een goed idee! Het is soms lastig om een momentje voor jezelf te vinden en je huid de verzorging, aandacht en boost te geven die het verdient. Door een facial te boeken gun jij jezelf én je huid een ontspanmomentje om te herstellen van alle interne en externe invloeden.

De producten die ik gebruik hebben slimme verpakkingen, zoals ondoorzichtige tubes en luchtdichte pompflacons. Hierdoor zijn de werkzame ingrediënten beschermd tegen lucht, licht en bacteriën. Als huidtherapeut vind ik het belangrijk dat ik de juiste behandeling kan bieden. Daarom werk ik met producten waarvan de ingrediënten in de juiste concentraties aanwezig zijn voor een optimale werking.

Geef je huid de verzorging, aandacht en boost die het verdient

Wat is een facial behandeling?

Ontspanning

Verhelderde teint

Huidproducten die 100% passen bij jouw huidbehoefte

Schone & gehydrateerde huid

Plan afspraak

Het resultaat

Als huidtherapeut bied ik gepersonaliseerde facials aan, zodat de behandeling past bij jouw huid en huidbehoefte. Ik bied facials aan voor elk huidtype, zoals een vette en onzuivere huid, droge en doffe huid, huid met roodheden, verouderde huid en huid met pigment.

Voordat ik begin met de facial, analyseer ik jouw huid en bespreken we je wensen voor de juiste gezichtsbehandeling. Ik reinig en voed je huid diep met essentiële voedingsstoffen die passen bij jouw huidtype. Tijdens de behandeling maak ik gebruik van producten met bewezen werkzame ingrediënten. Na afloop ontvang je een gratis en vrijblijvend persoonlijk productadvies om je huid goed te blijven verzorgen.

Hoe verloopt een facial?

Plan je gratis consult

Zonbescherming

Dagverzorging

Skinbooster

Dubbele reiniging

Dieptereiniging

Epileren/waxen wenkbrauwen

Milde peeling

Masker

Massage decolleté, hals & gezicht

Serum

Deze facial is uitgebreid met een milde peeling, het modelleren van de wenkbrauwen en een krachtige booster.

Facial special

Dubbele reiniging

Zonbescherming

Dieptereiniging

Exfoliëren

Masker

Massage decolleté, hals & gezicht

Serum

DAGVERZORGING

Met een facial deluxe krijg je een langere massage en een speciaal geconcentreerd serum met ingrediënten die ik aanpas op jouw huidbehoefte.

Facial deluxe

Dubbele reiniging

Dieptereiniging

Exfoliëren

Masker

Massage decolleté en hals

Dagverzorging

Zonbescherming

Heb jij nog niet eerder een facial gehad? De facial classic is een fijne manier om hiermee kennis te maken en je huid intensief te reinigen en te verwennen.

Facial classic

Soorten facials

- J.D.

Ontzettend kundige en prettige jonge vrouw. Heeft mij erg goed geholpen. Meteen een afspraak voor over zes weken gemaakt! 

"Ontzettend kundige en prettige jonge vrouw"

Heerlijk verwenmoment, ontspannen sfeer, goede uitleg en informatie, niet opdringerig. 

- N.B.

"Heerlijk verwenmoment, ontspannen sfeer"

- M.K.

Fijne professionele en persoonlijke behandeling! Je bent in goede handen bij Skinflow. Fijne producten die echt iets voor de huid doen en Bente geeft goed advies.

"Je bent in goede handen bij Skinflow"

Fantastisch geholpen aan een naar plekje in mijn gezicht. Één behandeling gehad, vrijwel pijnloos. Super tevreden over de behandeling en het advies voor nazorg bij Skinflow. 

- S.K.

"Super tevreden over de behandeling en het advies"

Plan afspraak

40,-

Facial classic (45 min)

Gratis

Eerste consult 

Dit zijn de tarieven voor de facials. Per facial verschilt de duur, de lengte van de massage en de producten die ik gebruik.

Tarieven

50,-

Facial deluxe (60 min)

60,-

Facial special (75 min)

Veelgestelde vragen over een facial behandeling

Nee, een facial is ontspannend en verzorgend. Wanneer je kiest voor de facial special kan de milde peeling een prikkelend/brandend gevoel geven.

Facials worden niet vergoed door zorgverzekeraars.

Het is aan jou wanneer je een volgende facial boekt. Als huidtherapeut raad ik je aan om eens in de 4 à 6 weken een gezichtsbehandeling te boeken, zodat jij jouw huid de verzorging en aandacht biedt die het nodig heeft.

Tijdens het eerste consult bespreken we jouw huidwensen en bekijk ik je huid. Op basis hiervan geef ik advies over de facial die het best past bij jou.

Nee, een facial is ontspannend en verzorgend. Wanneer je kiest voor de facial special kan de milde peeling een prikkelend/brandend gevoel geven.

1. IS EEN FACIAL PIJNLIJK?

2. WORDT een facial VERGOED?

Facials worden niet vergoed door zorgverzekeraars.

Het is aan jou wanneer je een volgende facial boekt. Als huidtherapeut raad ik je aan om eens in de 4 à 6 weken een gezichtsbehandeling te boeken, zodat jij jouw huid de verzorging en aandacht biedt die het nodig heeft.3. Wanneer is een vervolgbehandeling mogelijk?

Tijdens het eerste consult bespreken we jouw huidwensen en bekijk ik je huid. Op basis hiervan geef ik advies over de facial die het best past bij jou.
4. WELKE FACIAL PAST HET BEST BIJ MIJ?

Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

Wil jij een facial boeken en/of heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact met me op en ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

Boek jouw facial